Мени
Кошничка

Amouage Boundless

Amouage Boundless
Amouage Boundless
Amouage Boundless
Amouage Boundless
Amouage Boundless
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Boundless by Amouage is a Woody Spicy fragrance for women and men. This is a new fragrance. Boundless was launched in 2021. The nose behind this fragrance is Karine Vinchon Spehner. Top notes are Cardamom, Ginger, Blood Orange and elemi; middle notes are Bourbon Vanilla and Benzoin; base notes are Tobacco, Myrrh, Incense, Cacao, Guaiac Wood, Patchouli, Papyrus, Vetiver and Oakmoss.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт