Мени
Кошничка

CREED Spice and Wood

CREED Spice and Wood
CREED Spice and Wood
CREED Spice and Wood
CREED Spice and Wood
CREED Spice and Wood
60,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Spice and Wood by Creed is a Amber Woody fragrance for women and men. Spice and Wood was launched in 2010. The nose behind this fragrance is Olivier Creed. Top notes are Apple, Lemon and Bergamot; middle notes are Pepper, Birch, Clove, Angelica and Patchouli; base notes are Cedar, Iris, oak moss and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт