Мени
Кошничка

Chanel 1932

Chanel 1932
Chanel 1932
Chanel 1932
Chanel 1932
Chanel 1932
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

1932 Eau de Parfum by Chanel is a Floral Woody Musk fragrance for women. 1932 Eau de Parfum was launched in 2016. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are Pear, Aldehydes and Grapefruit; middle notes are Iris, Floral Notes and Jasmine; base notes are Musk, Vetiver, Woody Notes, Vanila and Incense.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт