Мени
Кошничка

Silky Woods

Silky Woods
Silky Woods
Silky Woods
Silky Woods
Silky Woods
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Silky Woods by Goldfield & Banks Australia is a Amber Spicy fragrance for women and men. Silky Woods was launched in 2021. Top notes are Ceylon Cinnamon and Saffron; middle notes are Suede, Agarwood (Oud), Madagascar Ylang-Ylang and Jasmine; base notes are Tahitian Vanilla, Tobacco Leaf, Australian Sandalwood, Musk and Olibanum.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт