Мени
Кошничка

PDM Carlisle

PDM Carlisle
PDM Carlisle
Hot
PDM Carlisle
PDM Carlisle
PDM Carlisle
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Carlisle by Parfums de Marly is a Floral Fruity fragrance for women and men. Carlisle was launched in 2015. Top notes are Green Apple and Nutmeg; middle notes are Tonka Bean and Rose; base notes are Patchouli and Vanilla.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт