Мени
Кошничка

XERJOFF Italica

XERJOFF Italica
XERJOFF Italica
Top Brand
XERJOFF Italica
XERJOFF Italica
XERJOFF Italica
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Italica by Xerjoff is a Amber Woody fragrance for women and men. Italica was launched in 2016. Top notes are Almond, Milk and Saffron; middle notes are Toffee and Vanilla; base notes are Sandalwood, Cedar and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт