Мени
Кошничка

Dolce&Gabbana Intenso

Dolce&Gabbana Intenso
Dolce&Gabbana Intenso
Dolce&Gabbana Intenso
Dolce&Gabbana Intenso
Dolce&Gabbana Intenso
13,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso by Dolce&Gabbana is a Woody Aromatic fragrance for men. Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso was launched in 2014. Top notes are Lavender, Water Notes, Basil, Marigold and Geranium; middle notes are Tobacco, Hay, Clary Sage, Moepel accord and Bran; base notes are Sandalwood, Cypress, Musk, Amber and Labdanum.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт