Мени
Кошничка

Santal Majuscule

Santal Majuscule
Santal Majuscule
Santal Majuscule
Santal Majuscule
Santal Majuscule
30,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Santal Majuscule by Serge Lutens is a Amber Woody fragrance for women and men. Santal Majuscule was launched in 2012.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт