Мени
Кошничка

Amouage Meander

Amouage Meander
Amouage Meander
Amouage Meander
Amouage Meander
Amouage Meander
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Meander by Amouage is a Amber Fougere fragrance for women and men. This is a new fragrance. Meander was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Mackenzie Reilly. Top notes are Olibanum, Carrot Seeds, Pink Pepper and Black Pepper; middle notes are Orris, Cypriol Oil or Nagarmotha, Narcissus and Rose; base notes are Sandalwood, Olibanum and Vetiver.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт