Мени
Кошничка

Musk Oud

Musk Oud
Musk Oud
Musk Oud
Musk Oud
Musk Oud
Musk Oud
Musk Oud
60,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Musk Oud by By Kilian is a Woody Floral Musk fragrance for women and men. Musk Oud was launched in 2013. The nose behind this fragrance is Alberto Morillas. Top notes are Lemon, Cardamom and Coriander; middle notes are Bulgarian Rose, Geranium, Cypress and Artemisia; base notes are Agarwood (Oud), Musk, Rum, Incense and Patchouli.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт