Мени
Кошничка

Intoxicated

Intoxicated
Intoxicated
Intoxicated
Intoxicated
Intoxicated
60,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Intoxicated by By Kilian is a Aromatic Spicy fragrance for women and men. Intoxicated was launched in 2014. The nose behind this fragrance is Calice Becker.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт