Мени
Кошничка

Santal Pao Rosa

Santal Pao Rosa
Santal Pao Rosa
Santal Pao Rosa
Santal Pao Rosa
Santal Pao Rosa
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Santal Pao Rosa by Guerlain is a fragrance for women and men. Santal Pao Rosa was launched in 2021. The nose behind this fragrance is Delphine Jelk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт