Мени
Кошничка

PDM Pegasus Exclusif

PDM Pegasus Exclusif
PDM Pegasus Exclusif
PDM Pegasus Exclusif
PDM Pegasus Exclusif
PDM Pegasus Exclusif
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Pegasus Exclusif by Parfums de Marly is a Amber Woody fragrance for men. This is a new fragrance. Pegasus Exclusif was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Hamid Merati-Kashani. Top notes are Cardamom, Heliotrope, Pink Pepper and Bergamot; middle notes are Bitter Almond, Lavender, Jasmine and Geranium; base notes are Vanilla, Guaiac Wood, Agarwood (Oud), Sandalwood and Amber.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт