Мени
Кошничка

CREED Jasmin Imperatrice Eugenie

CREED Jasmin Imperatrice Eugenie
CREED Jasmin Imperatrice Eugenie
CREED Jasmin Imperatrice Eugenie
CREED Jasmin Imperatrice Eugenie
CREED Jasmin Imperatrice Eugenie
45,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Jasmin Imperatrice Eugenie by Creed is a Floral Woody Musk fragrance for women. Jasmin Imperatrice Eugenie was launched in 1989. The nose behind this fragrance is Olivier Creed. Top note is Bergamot; middle notes are Italian Jasmine, Ambergris and Bulgarian Rose; base notes are Sandalwood and Vanille.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт