Мени
Кошничка

De Los Santos

De Los Santos
De Los Santos
De Los Santos
De Los Santos
De Los Santos
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

De Los Santos by Byredo is a Floral fragrance for women and men. This is a new fragrance. De Los Santos was launched in 2022. Top notes are Sage and Mirabelle; middle notes are Orris Root and Cistus Incanus; base notes are Olibanum, Musk and Ambroxan.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт