Мени
Кошничка

L’Homme Ideal Eau de Parfum

L’Homme Ideal Eau de Parfum
L’Homme Ideal Eau de Parfum
Hot
L’Homme Ideal Eau de Parfum
L’Homme Ideal Eau de Parfum
L’Homme Ideal Eau de Parfum
13,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

L’Homme Ideal Eau de Parfum by Guerlain is a Amber Woody fragrance for men. L’Homme Ideal Eau de Parfum was launched in 2016. L’Homme Ideal Eau de Parfum was created by Thierry Wasser and Delphine Jelk. Top notes are Almond, Spices, Lavender, Bergamot, Rosemary and Thyme; middle notes are Cherry, Vanilla, Incense and Bulgarian Rose; base notes are Tonka Bean, Leather and Sandalwood.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт