Мени
Кошничка

Bal d'Afrique

Bal d'Afrique
Bal d'Afrique
Bal d'Afrique
Bal d'Afrique
Bal d'Afrique
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Bal d'Afrique by Byredo is a Amber Woody fragrance for women and men. Bal d'Afrique was launched in 2009. The nose behind this fragrance is Jérôme Epinette. Top notes are Amalfi Lemon, Tagetes, Black Currant, Bergamot and African Orange Flower; middle notes are Violet, Cyclamen and Jasmine; base notes are Vetiver, Musk, Amber and Virginia Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт