Мени
Кошничка

XERJOFF 1888

XERJOFF 1888
XERJOFF 1888
Top Brand
XERJOFF 1888
XERJOFF 1888
XERJOFF 1888
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

1888 by Xerjoff is a Amber Floral fragrance for women and men. 1888 was launched in 2013. Top notes are Carnation, Pepper, Coriander and Saffron; middle notes are Ylang-Ylang, Rose and Neroli; base notes are Amber, Sandalwood, Birch and Patchouli.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт