Мени
Кошничка

BVLGARI Man in Black

BVLGARI Man in Black
BVLGARI Man in Black
BVLGARI Man in Black
BVLGARI Man in Black
BVLGARI Man in Black
13,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Bvlgari Man In Black by Bvlgari is a Amber Floral fragrance for men. Bvlgari Man In Black was launched in 2014. The nose behind this fragrance is Alberto Morillas. Top notes are Spices, Rum and Tobacco; middle notes are Leather, iris and Tuberose; base notes are Tonka Bean, Guaiac Wood and Benzoin.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт