Мени
Кошничка

MOSCHINO Toy Boy

MOSCHINO Toy Boy
MOSCHINO Toy Boy
MOSCHINO Toy Boy
MOSCHINO Toy Boy
MOSCHINO Toy Boy
13,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Toy Boy by Moschino is a Woody Spicy fragrance for men. This is a new fragrance. Toy Boy was launched in 2019. The nose behind this fragrance is Yann Vasnier. Top notes are Pink Pepper, Pear, Indonesian Nutmeg, elemi and Bergamot; middle notes are Rose, Magnolia, Clove and Flax; base notes are Haitian Vetiver, Cashmeran, Sylkolide, Sandalwood and Amber.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт