Мени
Кошничка

VERSACE Eros

VERSACE Eros
VERSACE Eros
VERSACE Eros
VERSACE Eros
VERSACE Eros
13,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Eros by Versace is a Aromatic Fougere fragrance for men. Eros was launched in 2012. The nose behind this fragrance is Aurelien Guichard. Top notes are Mint, Green Apple and Lemon; middle notes are Tonka Bean, Ambroxan and Geranium; base notes are Madagascar Vanilla, Virginian Cedar, Atlas Cedar, Vetiver and Oakmoss.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт