Мени
Кошничка

Mojave Ghost

Mojave Ghost
Mojave Ghost
Mojave Ghost
Mojave Ghost
Mojave Ghost
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Mojave Ghost by Byredo is a Amber Floral fragrance for women and men. Mojave Ghost was launched in 2014. Top notes are Sapodilla and Ambrette (Musk Mallow); middle notes are Magnolia, Violet and Sandalwood; base notes are Ambergris and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт