Мени
Кошничка

Babycat

Babycat
Babycat
Babycat
Babycat
Babycat
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Babycat by Yves Saint Laurent is a Amber Spicy fragrance for women and men. This is a new fragrance. Babycat was launched in 2022. The nose behind this fragrance is Dominique Ropion. Top notes are elemi, Black and Pink Pepper, Black Pepper and Pink Pepper; middle notes are Olibanum and Saffron; base notes are Bourbon Vanilla, Suede and Cedar.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт