Мени
Кошничка

Spiritueuse Double Vanille

Spiritueuse Double Vanille
Spiritueuse Double Vanille
Spiritueuse Double Vanille
Spiritueuse Double Vanille
Spiritueuse Double Vanille
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , women

Spiritueuse Double Vanille by Guerlain is a Amber fragrance for women. Spiritueuse Double Vanille was launched in 2007. The nose behind this fragrance is Jean-Paul Guerlain. Top notes are Incense, Pink Pepper and Bergamot; middle notes are Cedar, Ylang-Ylang, Bulgarian Rose and Jasmine; base notes are Vanilla and Benzoin.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт