Мени
Кошничка

Isra & Miraj

Isra & Miraj
Isra & Miraj
New
Isra & Miraj
Isra & Miraj
Isra & Miraj
55,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Isra & Miraj by Stéphane Humbert Lucas 777 is a fragrance for women and men. Isra & Miraj was launched in 2019. The nose behind this fragrance is Stéphane Humbert Lucas. Top notes are Nutmeg, Cinnamon, Mandarin Orange and Bergamot; middle notes are Heliotrope and Osmanthus; base notes are Vanilla, Ambergris, White Musk, Sandalwood, Agarwood (Oud), Patchouli and Leather.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт