Мени
Кошничка

INITIO Oud for Greatness

INITIO Oud for Greatness
INITIO Oud for Greatness
INITIO Oud for Greatness
INITIO Oud for Greatness
INITIO Oud for Greatness
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Oud for Greatness by Initio Parfums Prives is a fragrance for women and men. This is a new fragrance. Oud for Greatness was launched in 2018. Top notes are Saffron, Nutmeg and Lavender; middle note is Agarwood (Oud); base notes are Patchouli and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт