Мени
Кошничка

PRADA Amber Pour Homme Intense

PRADA Amber Pour Homme Intense
PRADA Amber Pour Homme Intense
PRADA Amber Pour Homme Intense
PRADA Amber Pour Homme Intense
PRADA Amber Pour Homme Intense
13,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Prada Amber Pour Homme Intense by Prada is a Amber Fougere fragrance for men. Prada Amber Pour Homme Intense was launched in 2011.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт