Мени
Кошничка

XERJOFF Kobe

XERJOFF Kobe
XERJOFF Kobe
Top Brand
XERJOFF Kobe
XERJOFF Kobe
XERJOFF Kobe
50,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Kobe by Xerjoff is a Citrus Aromatic fragrance for men. Kobe was launched in 2009. Top notes are Orange, Bergamot and Labdanum; middle notes are Neroli, Petitgrain and Orange Blossom; base notes are Brazilian Rosewood, Benzoin, Agarwood (Oud), Ambergris, Tonka Bean, Styrax and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт