Мени
Кошничка

Amouage Imitation Woman

Amouage Imitation Woman
Amouage Imitation Woman
Amouage Imitation Woman
Amouage Imitation Woman
Amouage Imitation Woman
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Imitation Woman by Amouage is a Chypre Floral fragrance for women. Imitation Woman was launched in 2018. The nose behind this fragrance is Pierre Negrin. Top notes are Ylang-Ylang, Orange Blossom, Jasmine and Rose; middle notes are Black Currant, Aldehydes and Licorice; base notes are Incense, Patchouli and Sandalwood.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт