Мени
Кошничка

Amouage Jubilation XXV Man [Vintage 2010]

Amouage Jubilation XXV Man [Vintage 2010]
Amouage Jubilation XXV Man [Vintage 2010]
Amouage Jubilation XXV Man [Vintage 2010]
Amouage Jubilation XXV Man [Vintage 2010]
Amouage Jubilation XXV Man [Vintage 2010]
44,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Jubilation XXV Man by Amouage is a Amber Fougere fragrance for men. Jubilation XXV Man was launched in 2008. The nose behind this fragrance is Bertrand Duchaufour. Top notes are Blackberry, Olibanum, Orange, Labdanum, Coriander and Tarragon; middle notes are Honey, Guaiac Wood, Cinnamon, Bay Leaf, Clove, Rose, Orchid and Celery Seeds; base notes are Opoponax, Agarwood (Oud), Myrrh, Patchouli, Cedar, Ambergris, Immortelle, Musk and Oakmoss.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт