Мени
Кошничка

Tam Dao Eau de Parfum

Tam Dao Eau de Parfum
Tam Dao Eau de Parfum
Tam Dao Eau de Parfum
Tam Dao Eau de Parfum
Tam Dao Eau de Parfum
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Tam Dao Eau de Parfum by Diptyque is a Woody fragrance for women and men. Tam Dao Eau de Parfum was launched in 2013. The nose behind this fragrance is Daniel Moliere.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт