Мени
Кошничка

Black Saffron

Black Saffron
Black Saffron
Black Saffron
Black Saffron
Black Saffron
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Black Saffron by Byredo is a Amber Spicy fragrance for women and men. Black Saffron was launched in 2012. Top notes are Saffron, Juniper Berries and Chinese Grapefruit; middle notes are Leather and Black Violet; base notes are Raspberry, Cashmeran and Vetiver.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт