Мени
Кошничка

Amouage Overture Man

Amouage Overture Man
Amouage Overture Man
Amouage Overture Man
Amouage Overture Man
Amouage Overture Man
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Overture Man by Amouage is a Woody Spicy fragrance for men. Overture Man was launched in 2019. The nose behind this fragrance is Karine Vinchon Spehner. Top notes are Cognac, Cumin, Cardamom, Nutmeg, Saffron, Grapefruit and Ginger; middle notes are Myrrh, Cinnamon, Benzoin, Mastic or Lentisque, Labdanum, Patchouli and Geranium; base notes are Smoke, Animal notes, Sandalwood, Incense, Leather and Clary Sage.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт