Мени
Кошничка

INITIO Paragon

INITIO Paragon
INITIO Paragon
INITIO Paragon
INITIO Paragon
INITIO Paragon
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Paragon by Initio Parfums Prives is a Woody Spicy fragrance for women and men. This is a new fragrance. Paragon was launched in 2022. Top notes are Lavender, Sage and Bergamot; middle notes are Plum, Palo Santo and Black Pepper; base notes are Sandalwood and Agarwood (Oud).

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт