Мени
Кошничка

Le Male Le Parfum

Le Male Le Parfum
Le Male Le Parfum
Le Male Le Parfum
Le Male Le Parfum
Le Male Le Parfum
17,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , men

Le Male Le Parfum by Jean Paul Gaultier is a Amber fragrance for men. This is a new fragrance. Le Male Le Parfum was launched in 2020. Le Male Le Parfum was created by Quentin Bisch and Nathalie Gracia-Cetto. Top note is Cardamom; middle notes are Lavender and iris; base notes are Vanilla, Oriental notes and Woodsy Notes.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт