Мени
Кошничка

PDM Pegasus

PDM Pegasus
PDM Pegasus
PDM Pegasus
PDM Pegasus
PDM Pegasus
30,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Pegasus by Parfums de Marly is a Amber Fougere fragrance for men. Pegasus was launched in 2011. Top notes are Heliotrope, Cumin and Bergamot; middle notes are Bitter Almond, Lavender and Jasmine; base notes are Vanilla, Sandalwood and Amber.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт