Мени
Кошничка

Bergamotto di Calabria

Bergamotto di Calabria
Bergamotto di Calabria
Bergamotto di Calabria
Bergamotto di Calabria
Bergamotto di Calabria
15,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Calabrian Bergamot by Acqua di Parma is a Woody Aromatic fragrance for women and men. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Calabrian Bergamot was launched in 2010. Top notes are Bergamot and Citron; middle notes are Ginger, Cedar and Flowers; base notes are Vetyver, Musk and Benzoin.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт