Мени
Кошничка

Amouage Reflection 45 Man

Amouage Reflection 45 Man
Amouage Reflection 45 Man
Amouage Reflection 45 Man
Amouage Reflection 45 Man
Amouage Reflection 45 Man
55,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Reflection 45 Man by Amouage is a Amber Spicy fragrance for men. Reflection 45 Man was launched in 2021. The nose behind this fragrance is Lucas Sieuzac. Top notes are Lavender, Benzoin, Pink Pepper, Juniper Berries, Clary Sage and Cardamom; middle notes are Iris, Jasmine, Neroli, Tonka Bean, Vanilla and Angelica; base notes are Olibanum, Myrrh, Sandalwood, Opoponax, Cedar, Patchouli and Vetiver.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт