Мени
Кошничка

CREED Royal Oud

CREED Royal Oud
CREED Royal Oud
CREED Royal Oud
CREED Royal Oud
CREED Royal Oud
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Royal Oud by Creed is a Amber Fougere fragrance for women and men. Royal Oud was launched in 2011. Royal Oud was created by Olivier Creed and Julien Rasquinet. Top notes are Pink Pepper, Lemon and Sicilian Bergamot; middle notes are Cedar, Angelica and Galbanum; base notes are Sandalwood, Agarwood (Oud) and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт