Мени
Кошничка

CREED Aventus

CREED Aventus
CREED Aventus
Hot
CREED Aventus
CREED Aventus
CREED Aventus
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , man

Aventus by Creed is a Chypre Fruity fragrance for men. Aventus was launched in 2010. Aventus was created by Olivier Creed and Erwin Creed. Top notes are Pineapple, Bergamot, Black Currant and Apple; middle notes are Birch, Patchouli, Moroccan Jasmine and Rose; base notes are Musk, oak moss, Ambergris and Vanille.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт