Мени
Кошничка

Amouage Crimson Rocks

Amouage Crimson Rocks
Amouage Crimson Rocks
Amouage Crimson Rocks
Amouage Crimson Rocks
Amouage Crimson Rocks
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Crimson Rocks by Amouage is a Amber Floral fragrance for women and men. This is a new fragrance. Crimson Rocks was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Domitille Michalon Bertier. Top notes are Cinnamon and Pink Pepper; middle notes are Honey and Rose; base notes are Oak, Atlas Cedar and Vetiver.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт