Мени
Кошничка

Amouage Memoir Woman

Amouage Memoir Woman
Amouage Memoir Woman
Amouage Memoir Woman
Amouage Memoir Woman
Amouage Memoir Woman
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , women

Memoir Woman by Amouage is a Chypre fragrance for women. Memoir Woman was launched in 2010. Memoir Woman was created by Daniel Maurel and Dorothée Piot. Top notes are Wormwood, Cardamom, Pink Pepper and Mandarin Orange; middle notes are Incense, Clove, Woodsy Notes, Rose, White Flowers, Pepper and Jasmine; base notes are Leather, French labdanum, Castoreum, Styrax, oak moss and Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт