Мени
Кошничка

Amouage Ashore

Amouage Ashore
Amouage Ashore
Amouage Ashore
Amouage Ashore
Amouage Ashore
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Ashore by Amouage is a Amber Floral fragrance for women and men. This is a new fragrance. Ashore was launched in 2020. The nose behind this fragrance is Mackenzie Reilly. Top notes are Cardamom, Pink Pepper and Turmeric; middle notes are Jasmine Sambac, Solar notes and Rose; base notes are Ambergris, Sandalwood and Olibanum.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт