Мени
Кошничка

XERJOFF Ivory Route

XERJOFF Ivory Route
XERJOFF Ivory Route
XERJOFF Ivory Route
Top Brand
XERJOFF Ivory Route
XERJOFF Ivory Route
XERJOFF Ivory Route
XERJOFF Ivory Route
44,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Ivory Route од Xerjoff дрвенест зачински мирис за мажи и жени. Претставен 2012.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт