Мени
Кошничка

Allure Sensuelle

Allure Sensuelle
Allure Sensuelle
Allure Sensuelle
Allure Sensuelle
Allure Sensuelle
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: designer , women

Allure Sensuelle by Chanel is a Amber Floral fragrance for women. Allure Sensuelle was launched in 2005. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. Top notes are Patchouli, Pink Pepper, Peach, Mandarin Orange and Bergamot; middle notes are Turkish Rose, Bulgarian Rose, iris, Jasmine and Dried Fruits; base notes are Patchouli, Vanilla, Spices, Sandalwood, Vetiver, Labdanum, Lavender and Amber.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт