Мени
Кошничка

Bois d'Armenie

Bois d'Armenie
Bois d'Armenie
Bois d'Armenie
Bois d'Armenie
Bois d'Armenie
40,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Bois d'Armenie by Guerlain is a Amber Woody fragrance for women and men. Bois d'Armenie was launched in 2006. The nose behind this fragrance is Annick Menardo. Top notes are Incense, iris and Pink Pepper; middle notes are Benzoin, Guaiac Wood and Coriander; base notes are Copahu Balm, Patchouli and White Musk.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт