Мени
Кошничка

Rose Of No Man's Land

Rose Of No Man's Land
Rose Of No Man's Land
Rose Of No Man's Land
Rose Of No Man's Land
Rose Of No Man's Land
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Rose Of No Man's Land by Byredo is a Amber Spicy fragrance for women and men. Rose Of No Man's Land was launched in 2015. Top notes are Turkey Red Rose and Pink Pepper; middle notes are Turkey Red Rose and Raspberry Bloom; base notes are Papyrus and Amber.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт