Мени
Кошничка

Rose de Petra

Rose de  Petra
Rose de  Petra
Rose de  Petra
Rose de  Petra
Rose de Petra
38,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Rose de Petra by Stéphane Humbert Lucas 777 is a Floral fragrance for women and men. Rose de Petra was launched in 2013. The nose behind this fragrance is Stéphane Humbert Lucas. Top notes are Rose, Litchi and Pomegranate; middle note is Bulgarian Rose; base notes are Cardamom, Pepper and Cumin.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт