Мени
Кошничка

Mixed Emotions

Mixed Emotions
Mixed Emotions
Mixed Emotions
Mixed Emotions
Mixed Emotions
27,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Mixed Emotions by Byredo is a Woody Aromatic fragrance for women and men. Mixed Emotions was launched in 2021. Top notes are Black Currant and Mate; middle notes are Tea and Violet Leaf; base notes are Birch and Papyrus.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт