Мени
Кошничка

INITIO Blessed Baraka

INITIO Blessed Baraka
INITIO Blessed Baraka
INITIO Blessed Baraka
INITIO Blessed Baraka
INITIO Blessed Baraka
33,00€
  • Stock: Достапен

Одберете количина

Tags: niche , unisex

Blessed Baraka by Initio Parfums Prives is a Amber fragrance for women and men. Blessed Baraka was launched in 2015. The nose behind this fragrance is Alberto Morillas.

Сите деканти се точат рачно со стерилен шприц, од оригинални парфеми во оригинални шишиња, со оригинална амбалажа, непосредно пред испорака на нарачката. Со тоа се обезбедува заштита од испарување и максимална долготрајност на декантите.

Потврда за автентичноста на парфемите е достапна на барање, поддржана со фотографии од самите шишиња како и сериски кодови и batch верзии.


Оставете рецензија за овој продукт

Ве молиме да се најавите или регистрирате за да оставите рецензија за овој продукт